Deze uitjes moet je een keer gedaan hebben in Overijssel

Deze uitjes moet je een keer gedaan hebben in Overijssel

Of je nu wel of niet uit Overijssel komt, er zijn een paar uitjes je niet mag missen. Als je op een zondag niks te doen hebt, is dit de perfecte dag om er is op uit te gaan. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar in deze tijd is er altijd wel iets wat je kunt gaan doen. Wil jij weten welke activiteiten er zijn in Overijssel? Dat lees je in dit artikel.

Indoor activiteiten

Als het niet zulk lekker weer is dan ga je natuurlijk een lange boswandeling maken of naar het strand om te zwemmen. Als het regent zou je bij Zero55 kunnen gaan karten en lasergamer. Ook kan je bowlen in de buurt van Zwolle. Als je liever voor iets spannends gaat, zou je ook naar de escape room in Deventer kunnen gaan. Voor kleinere kinderen is er in het Belevingscentrum De Scheg ook genoeg te doen.

Dagje in een ander voertuig

Een dagje in een andere auto of op een boot kan heel avontuurlijk zijn. Ga bijvoorbeeld toeren in een eend over landweggetjes en door het landschap van Twente en de achterhoek. Ook kan je varen in een rondvaartboot, punter of fluisterbootje langs Giethoorn en los ondertussen een puzzel op. Niets is zo leuk dan je een keer verplaatsen met een ander voertuig.

Uitjes voor 60+

Als je geen zin hebt om de hele dag actief bezig te zijn, zijn er ook nog een aantal activiteiten voor 60-plussers. Je kan wandelen door de vijvertuin, met vrienden naar de Grolsch Brouwerij of kies één van de drie routes bij Kasteeltuinen Landgoed Weldam. Er zijn dus voor elke leeftijd genoeg activiteiten die je kunt doen om de dag vol te maken.

Posted on: december 3, 2019, by : bernewezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *