Pampers Premium Care aanbiedingen

Pampers Premium Care luiers zijn een goede kwaliteit basisluiers voor kleine baby’s voor een schappelijke prijs. Als je niet de volle prijs wil betalen, ben je bij ons aan het goede adres. Op de website verzamelen wij wekelijks de aanbiedingen voor Pampers Premium Care luiers. Deze aanbiedingen kunnen soms de helft van de prijs schelen. Als je niet steeds de site wil bezoeken, kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan een Pampers maattabel opgestuurd met een overzicht van alle soorten en maten Pampers luiers en je wordt op de hoogte gehouden van aanbiedingen van Pampers Premium Care.

Droog en comfortabel

Pampers Premium Care luiers zijn er in maat 2 en maat 3. Ze lijken in veel opzichten op de Pampers Premium Protection luiers, maar zijn toch anders. De Premium Care Pampers zorgen dat je baby droog blijft door absorberende materialen in de luier. De luier voelt superzacht aan op de huid van je baby. Dit zachte materiaal voorkomt huidirritatie en zorgt ook voor voldoende ventilatie, zodat de huid snel droog wordt. Via drie banen wordt vocht geabsorbeerd. Er zitten geen schadelijke materialen in de luiers die irritatie kunnen veroorzaken.

Een goede basisluier

Een Pampers Premium Care luier is een prima basis voor je baby. De luier heeft geen plasindicator, zoals veel andere Pampers luiers wel hebben. Je zal dus zelf moeten bedenken wanneer de luier vervangen moet worden. Ook heeft de Premium Care luier geen naveluitsparing, zoals de New Baby luier bijvoorbeeld wel heeft. Het ontbreken hiervan zorgt voor een lagere standaard verkoopprijs. Wel heeft de Premium Care luier een lekkere lotion die een aangename geur heeft. Op onze website vind je de huidige aanbiedingen voor Pampers Premium Care luiers. Meld je aan voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van deze aanbiedingen.

Posted on: februari 5, 2021, by : bernewezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *